Suunnittelupalvelut

Onko teillä tarve tekniselle suunnitelmalle osana tarjousta? Löytyykö tekijää projektien työkuvien tekemiseen, dokumentointiin tai päivittämiseen? Kauttamme onnistuu myös asennuskartoitukset pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme mielellämme palveluamme teille kilpailukykyiseen tuntihintaan.

Oma päätoimialamme on Broadcast puolen projekteissa ja ylläpidossa, mutta haluaisimme tarjota asiantuntemustamme myös AV-puolelle, jossa emme koe olevamme kilpailuasetelmassa vaan ennemminkin yhteistyökumppani. Käytössämme on AutoCad 2021 AV toimialakohtaisella lisäohjelmistolla varustettuna.

Suunnittelijamme Jouni Sorja on suorittanut monen AV-laitevalmistajan sertifioinnit; Extron: Certified A/V Associate, Kramer: AV Over IP Installer, Crestron: Certified Audio Technician, Dante: Certification Level 3, Genelec: GLM training, Arista: Data Center Certified, AVIXA: AV Technologist Certificate. Käytännön kokemusta projektitoiminnasta on yli kahdenkymmenen vuoden ajalta lähes kaikista työvaiheista asennuksesta teknisen myynnin tukeen. CAD-kuvina syntyy yksityiskohtaiset rasiointi- ja paneelikuvat, laitekaappikuvat ja järjestelmän lohkokaaviot. Yleisradion Nano Confluence dokumentaatiotietokannassa suunnittelijamme kuvat mainitaan malliesimerkkeinä.

Olemassa olevassa CAD-tietokannassamme on yli 160 tunnetuimpien laitevalmistajien ääni- video- data- ja ohjauslaitevalmistajien laitteiden lohkokaaviokuvat ja määrä kasvaa koko ajan. Lohkokaavioissa on näkyvillä laitteiden merkki, malli, tehonkulutus,sijaintitieto ja liitintiedot. Jokainen signaali omalla kuvatasolla (tulosteessa värillä). Harvinaisempien projektikohtaisten laitteiden kuvat valmistuvat hetkessä. Veloitamme suunnittelusta, emme piirtämisestä. Tarvittaessa pystymme hyödyntämään koko ammattitaitoisen tiimimme osaamista.

Ole meihin yhteydessä oli kyseessä pieni tai suuri projekti. Pystymme antamaan tapauskohtaisen työtuntimääräarvion.

Suunnittelija: Jouni Sorja, [email protected], 040 079 8701
Toimitusjohtaja: Jukka Keski-Loppi, [email protected], 044 555 0802

© Copyright Pipeline Media